Genealogische Werkgroep Kamphorst

Kamphorst, een Veluws en een Twents geslacht

Het boek "Kamphorst, een Veluws en een Twents Geslacht" is een overweldigend succes geworden. Dat succes kondigde zich al aan toen honderden mensen het boek als intekenaren van te voren bestelden. 

Tijdens de uitreikingsbijeenkomst in dorpshuis Den Aker te Putten op 3 mei 2003 waren ongeveer 450 mensen aanwezig, die het boek vol verwachting persoonlijk in ontvangst kwamen nemen. Het was een gezellige "Kamphorstdag", waaraan velen goede herinneringen en mooie foto's hebben overgehouden. Om deze sfeer vast te houden, drukken wij hierbij enkele van die foto's af. (afb. 1 en 2)


Het boek wordt overhandigd aan de redacteur
Afbeelding 1 Presentatie van het boek door 2 werkgroepsleden

Het uitreiken van het boekwerk
Afbeelding 2 Aandachtig lezende afnemers van het boek

Bij de uitreikingsbijeenkomst werd aangekondigd dat van het boek later één of meer supplementen zouden verschijnen. De onmiddellijke aanleiding daarvoor was dat toen al in het boek een inlegvel met een aantal errata moest worden opgenomen. De Genealogische Werkgroep Kamphorst verwachtte dat na het verschijnen van het boek niet alleen nog meer noodzakelijke correcties maar ook heel veel aanvullingen op de inhoud zouden worden aangemeld. In de afgelopen vier jaar hebben wij vooral veel aanvullingen ontvangen in de vorm van interessante teksten en afbeeldingen.

In januari 2004 stuurden wij een tweede inlegvel rond, waarin wij aankondigden dat wij voorlopig alle ingediende aanvullingen en correcties zouden opnemen in een website met de domeinnaam www.kamphorst.info. Wij stelden daarbij in het vooruitzicht dat de inhoud van de website uiteindelijk zou worden omgezet in een gedrukt supplement van het boek. Wij besloten echter daarmee te wachten totdat het aantal aangemelde aanvullingen en correcties drastisch zou afnemen. Dat tijdstip leek zich in 2007 aan te dienen. 

Een gelukkige omstandigheid bij de publicatie van dit supplement is, dat wij van de productie van het boek wat geld hebben overgehouden. Dat kwam doordat wij boven verwachting veel boeken hebben verkocht, nl. ruim 1000 bij een oplage van 1200. Hierdoor kunnen wij dit supplement tegen een heel lage prijs aanbieden.

Het supplement is, evenals het boek, tegen contante betaling af te halen bij Gert van de Pol te Voorthuizen (tel. 06-51894090). 
Wil men het supplement toegestuurd krijgen, komen er wel extra verzendkosten bij.

De publicatie van dit supplement betekent overigens niet dat wij de website www.kamphorst.info hebben opgeheven. Nieuwe bijdragen zullen daarin opgenomen blijven worden. U kunt voor de aanmelding van uw bijdragen contact opnemen met Gert van de Pol, per telefoon of via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wageningen, mei 2007.

Hieronder is een strookje voor het bestellen van het supplement afgedrukt. U kunt dit bestelstrookje ook gebruiken voor het bestellen van het oorspronkelijke boek. Als u tevens voor elk exemplaar van het supplement 5 euro en voor elk exemplaar van het boek 15 euro (excl. € 4,00 verzendkosten) naar ons overmaakt, wordt het bestelde u binnen een maand toegestuurd. Onze rekening bij de Rabobank is NL 82 RABO 0 3663 47 985 t.n.v. G.J. van de Pol te Voorthuizen.

 

 

Mailingnummer:
Naam: Voorletters: m/v
Straat: Huisnummer:
Postcode: Plaats: Land :
Aantal bestelde exemplaren van het supplement:
Aantal bestelde exemplaren van het boek
Handtekening: